BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BRISEL NOVA GODINA

Minhen – Brisel – Amsterdam – Prag

 28.12 – 04.01.2018.

8 dana/bus /hotel 

Briž

Brisel,  i pored toga što se doživljava kao grad evropskih institucija i politike,  pokazaće vam i mnoge svoje skrivene tajne. Centar Brisela podeljen je na Gornji grad u kome ćete naći mnoštvo muzeja (Muzej lepih umetnosti) i galerija, i Donji grad koji odiše srednjovekovnom atmosferom. Ukoliko ste ljubitelj piva ili čokolade ovo je pravi grad za vas. Svetski poznata belgijska piva, poput Duvela i Chimaya,  još poznatije čokolade, poput Godive i Neuhausa, čekaju na vas ili možda vafli sa šlagom… prelivenih karamelom? Sve je to originalni ukus ovog čarobnog grada.

Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope . Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel . Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Od romantičnih pejzaža do proslavljene Crvene zone ( Red light district ) i coffee shopova.

Prag – magični grad, zlatni grad, grad stotinu  tornjeva, majka svih gradova, kruna sveta, san  u  kamenu, češka dama, gospodarica Češke…..Grad najveće istorijske vrednosti  sa dugom  tradicijom …. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod  zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana,  Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

Amsterdam

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Minhen

Sastanak grupe i polazak autobusa na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Putovanje preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama, radi odmora i kupovine potrebnih stvari za put… Noćna vožnja…

2. dan: Minhen

Dolazimo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu,simbol grada- Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada, brutalnu uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama gradjana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad…Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagradjen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus, i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, krećemo put Belgije…

Minhen

3. dan: Brisel

Dolazak u Brisel u prepodnevnim satima. Brisel je nezvanično glavni grad Evropske unije, na čijem se tlu nalaze sedišta Evropske komisije i Saveta evropske unije, mesto gde možete čuti jednako flamanski i francuski jezik, uživati u neverovatnim čokoladama i slatkišima, vrhunskim  pivima i specijalitetima iz belgijske nacionalne kuhinje. Panoramsko razgledanje grada: Kraljevska palata (rezidencija monarha), katedrala, fontana, Manneken Pis (simbol grada), Grad Place,  Atomium  i Kraljevski muzej sa delima flamanskih i valonskih majstora. Smeštanje u hotel. Slobodno popodne u Briselu. U dogovoru sa vodičem možemo posetiti jedan od najvećih barova u Briselu sa više od 200 vrsta piva. Noćenje.

Brisel

4. dan: Brisel-Amsterdam

Slobodan dan za samostalno upounavanje Brisela. U ranim popodnevnim satima krećemo na fakultativni doček nove godine u AMSTERDAM. Dan za bežanje od realnosti u holandsku bajku liberalnosti i hedonizma. Dolazak u Amsterdam u ranim popodnevnim satima, panoramsko razlgedanje grada u pratnji vodiča. Obilazimo Dam Square, glavni trg na kome se nalaze Kraljevska palata i Nieuwe Kerk, crkva u kojoj se krunisao sadašnji kralj Willem Alexander, zatim Rembrandtplein i Leidseplein, trgove prenatrpane kafićima i restoranima, Museumplein na kome se nalaze najpoznatiji muzeji grada-Rijks, Van Gogh i Stedelijk, mnoštvo kanala, galerija, prodavnica čuvenih holandskih sireva..Sledi slobodno vreme za lagano utapanje u amsterdamski film. Barovi, coffeshopovi, muzeji, gomila ljudi na ulicama  i još mnogo toga što samo Amstedam može da ponudi. Doček nove godine u najluđem gradu Evrope! U ranim jutarnjim satima vraćamo se u Brisel.

Amsterdam Manga Trip

5. dan: Brisel-Briž

Slobodan dan za uživanje i samostalno istrživanje Brisela ili odlazak na fakultativni izlet u Briž. Gradić u blizini obale Severnog mora čuven po svojoj fabrici i muzeju čokolade kao i po najboljim pivima u Evropi, a čiji je sam centar grada pod zaštitom UNESCO-a. Bićete oduševljeni njegovom arhitekturom i toplinom, neverovatnim kućama raznih trgovaca, kanalima i kaldrmisanim uličicama.Slikaćemo se ispred Bogorodične crkve, jednog od simbola grada, obići čuveni zvonik iz 13. veka i gradsku većnicu… U dogovoru sa vodičem možemo organizovati obilazak muzeja. Slobodno vreme do povratka za Brisel. Dolazak u Brisel. Noćenje.

6. dan: Brisel – Prag

Posle buđenja pakujemo stvari u bus i imamo slobodan dan za kupovinu suvenira i poslednje fotkanje Brisela do polaska za Prag u večernjim satima.Obidjite neki od mnogobrojnih muzeja ili galerija, ili pronadjite čuvenu Marolles Flea market,pijacu koju meštani prosto obožavaju. U dogovoreno vreme, polazak ka Pragu… Noćna vožnja.

Prag

7. dan: Prag

Dolazak u ”srce Evrope”, jedan od najočuvanijih gradova starog kontintenta čije se staro jezgro nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a čiji mostovi oduzimaju dah. Grad poznat i pod nazivom ”Zlatni Prag”, zbog svog bogatstva, kao i ”Grad stotinju tornjeva”, kojih ukupno ima 550, jedan je od retkih  koji nije razaran tokom II svetskog rata. Panoramski razgled grada: Vaclavske namjesti, starogradski trg, Hradčani i katedrala Sv. Vida, Karlov most, stara kula na mostu, bazilika Sv. Đorđa, Narodna bibliotka, Karlova ulica…. Slobodno vreme za šetnju starim delom grada, uživanje u fantastičnoj arhitekturi Praga uz čuveno češko pivo, kupovinu suvenira i sabiranje utisaka… U večernjim časovima polazak ka Srbiji..

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.


SMEŠTAJ: Hotel Ibis Budget 2+ superior. Hotel se nalazi u širem centru grada, u blizini aerodroma. Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su 1/2, 1/3 krevetne.


PROMO CENA ARANŽMANA

189€

PROMO cena važi do 16.12.2017.  nakon čega se uvećava za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti cena iznosi 179€.

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.


Aranžman obuhvata:

• Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)

• Smeštaj u hotelu Ibis Budget u širem centru Brisela na bazi 3 noćenja sa doručkom u  1/3 sobama.

• Organizaciju i vođenje

 Aranžman ne obuhvata:

• Doplate za 1/2 sobu  (10€ po osobi po noći)

• Međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

• Fakultativne obilaske 

• Ulaznice za muzeje

 


Fakultativni izleti:

Briž – jedan od najlepših i najočuvanijih srednjovekovnih gradova, koga karakterišu kaldrmisane ulice i kanali sa kojih se pruža predivan pogled na stare kuće, zaštićene od strane UNESCO-a. Većina srednjovekovne arhitekture ovog grada, koga još nazivaju i ”Fabrika čokolade” zbog mnogih radnji u kojima možete probati najraznovrsnije i najlepše čokolade na svetu, ostala je neizmenjena od vremena izgradnje.

Amsterdam  Grad u kome živi preko 175 različitih nacija, sa svojih preko 50 muzeja i 140 galerija, 25 fabrika dijamanata, skoro 1300 mostova u strogom centru i 165 kanala ukupno, trgovima Dam Square i Leidseplein i poznatom ”Ulicom crvenih fenjera” (Red light district), oduševljava milione turista godišnje svojom mešavinom liberalnosti, umetnosti i romantike. ”Grad greha”, ”Severna Venecija”, grad Rembrandta i Van Goga, grad u kome se osećate slobodnim da radite ono što želite, bez predrasuda. Bajkovit, slikovit, nestvaran. Savršen.


NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

 

PRIJAVI SE