BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BOLONJA + FIRENCA + VENECIJA

5 DANA/BUS/HOTEL 

30.12 – 03.01.2018. 

bolonja-manga-trip

Bolonja– Grad omiljen medju Italijanima, ali ne prenatrpan turistima. Grad sa najvećim sačuvanim starim gradskim jezgrom, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a,  čuven po arhitektonskim zdanjima crvenkaste boje, pravo je mesto za uživanje u kulturno-istorijskim spomenicima i savršenoj gastronomskoj ponudi. Stanovništvo pretežno čine studenti, a Bolonjski univerzitet, najstariji u Evropi, samo je jedna od atrakcija ovoga grada. Čuveni pločnici u vidu arkada koji pokrivaju mnoštvo prodavnica i izloga, ukupne dužine 45km, zaštitni su znak grada prepunog trgovima, palatama, tornjevima i fontanama.

Firenca –  glavni grad regije Toskana i provinzije Firenca, smešten na obali reke Arno. Za Italijane, ali i za čitav zapadni svet Firenza ima ogroman istorijski, kulturni, obrazovni i umetnički značaj. Ovaj grad nazivaju kolevkom renesanse, jer su u njemu ziveli i stvarali mnogi umetnici 15 i 16. veka: Donatelo, Botičeli, Mikelandjelo, Makijaveli, Leonardo…

Venecija je grad koji jednostavno morate doživeti! Koliko ste ga samo puta videli na slikama i filmovima, koliko ste članaka o njemu pročitali u raznim magazinima, a uvek iznova zavodi i inspiriše. Toliko puta opevana u raznim pesmama, svetski poznata, Venecija, ispresecana kanalima umesto ulica, obavezna je tačka turista iz celog sveta. Veličanstvene crkve i palate reflektuju istoriju i prikazuju nekadašnji trgovački centar Evrope i Orijenta. Uživaćemo u nesvakidašnjoj arhitekturi upijajući romantičnu atmosferu tokom vožnje gondolama kroz svetlucave kanale. Doživite Veneciju na pravi način, lutajte uskim uličicama uz predah u jednoj od autentičnih poslastičarnica i uživajte u nezaboravnom ukusu vrhunskog italijanskog sladoleda, prepušteni mirisima zavodljivog espresa.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe i polazak autobusa na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Noćna vožnja.

2.  dan: Bolonja

Dolazak u Bolonju u prepopodnevnim časovima, nakon čega sledi panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča. Staro gradsko jezgro grada, Veliki trg okružen katedralom Sv. Petronija, petom najvećom crkvom u svetu u koju staje i do 30.000 ljudi, Gradskom kućom izgradjenom u 14. veku i palatom Podesto, koja datira iz 13. veka, zatim tornjevi Azineli i Garisenda, dva simbola grada Bolonje, Neptunova fontana, zgrada starog univerziteta…Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju gradom i uživanje u poznatom gastronomskom specijalitetu Bolonje-špageti bolognese. U večernjim satima, upućujemo se u centar grada kako bismo uživali u novogodišnjem vatrometu i dočeku nove godine! Kasnije, možemo posetiti neki od lokalnih klubova gde se žurka nastavlja do duboko u noć. Noćenje.

italy_bologna-sem_1024x340

3. dan: Bolonja-Firenca

Nakon doručka, slobodno vreme ili fakultativni izlet za Firencu, glavni grad Toskane, mesto koje je u srednjem veku bilo kolevka italijanske renesanse. Istorija koju su stvarali Mikelandjelo, Leonadro Da Vinči, Botičeli… Upoznaćete raskošne palate porodice Mediči, galeriju Ufići, šetati pored reke Arno, slikati se i piti kafu na trgu Duomo, očaraće vas Mikelandjelov David, uživaćete u pogledu na most Vekio. Trg Svetog Marka, palata Piti, stadion Artemio Franki su samo neke od mnogobrojnih znamenitosti koji ovaj neodoljivi grad ima da ponudi. Nakon razgleda grada, slobodno vreme za kupovinu suvenira i uživanje u prvoj prestonici Italije. Povratak u Bolonju. Mogućnost posete nekom od mnogobrojnih barova. Ne propustite aperitivo, divnu tradiciju koju neguje većina italijanskih gradova. Noćenje.

 4. dan: Bolonja – Venecija

U jutarnjim časovima napuštamo hotel i pakujemo stvari u autobus. Vožnja do luke Punto Sabionu nakon čega sledi fakultativna vožnja brodom do Trga sv. Marka u Veneciji. Šetnja prelepom Venecijom i fotografisanje Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto… Preporuka: probajte najbolji sladoled na svetu u najromantičnijem  gradu uz vožnju gondolom po kanalima Venecije. Slobodno vreme u Veneciji u trajanju od 8 h. U večernjim časovima nastavljamo put ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku. 

Venecija

5. dan: Beograd

U jutarnjim časovima stižemo u Beograd, i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.

 

Smeštaj: Hotel Bologna Airport *** ili sl. nalazi se u širem centru Bolonje , na 15 minuta vožnje od samog centra grada. Moderno je opremljen, sobe su 1/2 i 1/3, svaka sa sopstvenim kupatilom, TV-om i klimom. Autobuska stanica nalazi se na 200 metara od hotela. Hotel poseduje restoran, besplatan wi-fi internet koji je dostupan gostima u javnim delovima hotela, travel shop, Luggage room, mašina (aparat) za hranu i piće….


PROMO CENA ARANŽMANA 

129€

PROMO cena važi do 02.12.2017.  nakon čega se uvećava za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti cena iznosi 119€.

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.


ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autubusom (audio, video A/C) na datoj relaciji po programu
  • smeštaj u odabranom hotelu u 1/3 i 1/4 sobama na bazi 2 noćenja
  • usluga vodiča – pratioca tokom putovanja
  • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje -5 €  – nije obavezno
  • doplatu za sobu: 1/2 – 20 evra po osobi
  • fakultativne izlete
  • individualne troškove putnika
  • doručak-ručak-večera
  • gradsku komunalnu taksu – 5€ po osobi po noći / plaća se u inostranstvu

 

NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

PRIJAVI SE