BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

NOVA GODINA 2018.

ATINA

30.12 – 03.01.2018.

5 dana/bus/ hotel 4* + doručak

Acropolis Of Athens

Atinska novogodišnja noć je jako čudna, na centralnom gradskom trgu naći će se samo stranci, jer Atinjani vole da dočekaju ponoć u svojim domovima. Tek oko 1 posle ponoći će izaći na ulice i onda ćete shvatiti da je ona večernja polutišina bila zatišje pred buru. Atina uvek  čeka spremna da vam pruži mnogo više od onoga što očekujete! Čudesna istorija, dnevna i noćna zabava, šoping, nova poznanstva, more… zatvorite oči i uživajte. Kad god da dođete, dobrodošli ste. Atina je uvek obasjana suncem i željno vas iščekuje.

Atina – večna raskrsnica puteva, grad je do koga možete doći kopnom, nebom i morem. Kao takva, kroz celu istoriju se nalazila na udaru velikih sila. Nalazi se na  poluostrvu Atika i glavni je grad Grčke sa oko 4 miliona stanovnika. Predstavlja mamac za turiste koji žele da vide građevine iz “Zlatnog doba” kada je Atinom vladao Perikle, iz doba kad su se Sofoklove i Euripidove drame izvodile u veličanstvenom Dionisovom pozorištu. Akropolj po nekima je razlog zašto Atina i danas postoji i zašto, nakon dugih vekova propadanja i zaborava, ponovo blešti punim sjajem.

Plan i program puta:

1.dan (30.12.): Beograd – Atina

Sastanak grupe na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formanlosti i odmora.

2.dan (31.12.): Atina

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka… Smeštaj u hotel posle 14h. Popodne slobodno vreme za individualni program, razgledanje i posetu nekom od mnogobrojnih grčkih taverni. Obavezno probajte tradicionalna jela-musaka, fava, saganaki, a zedj ugasite uz Ouzo, ili hladni Mytos. Odlazak na trg Sintagma za doček Nove godine godine u organizaciji grada Atine. Slobodno vreme. Noćenje.

Atina Manga

3.dan (01.01.): Atina

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativni izlet Akropolja + Glifada. Obilazak kompleksa Akropolj u pratnji stručnog vodiča. Nakon obilaska  Akropolja odlazak autobusom do najpoznatijeg atinskog kupališta i dela grada – Glifada. Uživanje u zvucima talasa uz grčku kafu – frape. Povratak u Atinu u popodnevnim satima i slobodno vreme. Posetite neki od mnogobrojnih barova na i u okolini trga Monastiraki, sa prelepim pogledom na Akropolj. Noćenje.

4.dan (02.01.): Atina

Doručak. Pakovanje kofera i slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska autobusa za Beograd oko 20h. Predlažemo vam da popijete piće ili da ručate u mondenskom kvartu Atine PLAKA, prepunom kafićima i restoranima, prošetate delom grada Kolonaki, koji neodoljivo podseća na Dorćol sa svojim uličicama, ili se ”spustite” do Pireja, dela grada koji mnogi smatraju gradom za sebe, koji je ujedno i glavna luka. Uličice čija će vas putanja voditi čas uzbrdo, čas nizbrdo, prelepa marina prepuna kafića i fast food-ova, velelepno izdanje stadiona Karaiskakis, luka iz koje saobraćaju brodovi ka svim Grčkim ostrvima…U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Noćna vožnja…

Atina

5.dan (03.01.): Atina – Beograd

Dolazak na mesto polaska u popodnevnim satima.


Smeštaj:

Hotel THE STANLEY 4*  se nalazi u centru Atine, u blizini glavnog trga Omonia. Ovaj luksuzni hotel poseduje  1/2 i 1/3 krevetne sobe. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, grejanje, klima uredjaj, sat TV. Besplatni Wi-Fi. Hotel poseduje i 2 restorana, bar sa panoramskim pogledom na krovu hotela, bazen. CENTAR GRADA

 ________________________________________________

PROMO CENA ARANŽMANA

Hotel Stanley 4* 119€ 

PROMO cena važi do  02.12.2017. nakon čega se uvećava za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate  u celosti cena iznosi 109€.


USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

 

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.


Aranžman obuhvata:

– prevoz turističkim visokopodnim autobusima (klima, audio/video, DVD)

– Smeštaj u izabranom hotelu u centru Atine, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama 

– stručno vođstvo puta

– razgledanje po programu

– troškove organizacije putovanja

 

Aranžman ne obuhvata:

– međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

– doplatu za 1/2 sobu – 20 € po osobi za sve vreme boravka

– fakultativne izlete: Akropolj i Glifada – 30 eur

– ulaznice za kulturno istorijske spomenike

– individualne troškove putnika


NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

 

PRIJAVI SE