BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

NOVA GODINA 2019.

ATINA

30.12 – 03.01.2019.

5 dana/bus/ hotel 4* + doručak

Akropolj

Atina je jedan od najstarijih gradova na svetu, a dobio je ime po grčkoj boginji mudrosti, koja je vekovima bila njegova zaštitnica. Nalazi se na poluostrvu Atika i glavni je grad Grčke sa oko 4 miliona stanovnika. Pogled na brdo Akropolj, na kojem se ponosno uzdižu Partenon, Erehtejon i hram Atine Nike, naročito dobro osvetljeni noću, vraća nas u prošlost, kada su upravo na ovom mestu nastale misli koje su i danas ideje vodilje zapadne civilizacije. Predstavlja destinaciju za turiste koji žele da vide gradjevine iz “Zlatnog doba” kada je Atinom vladao Perikle, iz doba kad su se Sofoklove i Euripidove drame izvodile u veličanstvenom Dionisovom pozorištu, koji žele da posete stari deo grada-Plaku, zgradu grčkog parlamenta simbola demokratije, luku Pirej i statuu boginje Atine koja ponosno stoji na uzvišenju, čuvajući grad. Srdačnost ljudi koji ovde žive, pozitivna atmosfera na ulicama, specijaliteti u tavernama obogaćeni sirtakijem i buzukijem dovoljan su razlog da ovaj graciozan grad bude vaš izbor za doček Nove godine.

Plan i program puta:

1.dan (30.12.): Beograd – Atina

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Polazak iz Niša (Nais pumpa) u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi regulisanja graničnih i carisnkih formalnosti i odmora.

2.dan (31.12.): Atina

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, parlament, rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, akademija, univerzitet, biblioteka… Smeštaj u hotel posle 14h. Popodne slobodno vreme za individualne aktivnosti, razgledanje ili posetu nekoj od mnogobrojnih grčkih taverni. Obavezno probajte tradicionalna jela- giros, suvlaki, musaka, fava, saganaki, a žedj ugasite uz ouzo, ili hladni Mytos. Odlazak na trg Sintagma za doček Nove godine u organizaciji grada Atine. Slobodno vreme. Noćenje.

Atina Manga

3.dan (01.01.): Atina

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativne izlete Akropolja i Glifade. Obilazak kompleksa Akropolj u pratnji stručnog vodiča. Nakon obilaska Akropolja odlazak autobusom do najpoznatijeg atinskog kupališta i dela grada – Glifada. Uživanje u zvucima talasa uz grčku kafu ili frape. Povratak u Atinu u popodnevnim satima i slobodno vreme. Posetite neki od mnogobrojnih barova na i u okolini trga Monastiraki, sa prelepim pogledom na Akropolj. Noćenje.

4.dan (02.01.): Atina

Doručak. Pakovanje kofera i slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska autobusa za Beograd oko 20h. Predlažemo vam da posetite mondenski kvart Atine-Plaku u kojoj se nalazi veliki broj suvenirnica, barova i tradicionalnih restorana kaoi kafana koja je sagrađena u doba Turaka, prošetate delom grada Kolonaki, ili se ”spustite” do Pireja, dela grada koji mnogi smatraju gradom za sebe, koji je ujedno i glavna luka iz koje saobraćaju brodovi ka svim grčkim ostrvima…U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Noćna vožnja…

Atina

5.dan (03.01.): Atina – Beograd

Dolazak na mesto polaska u popodnevnim satima.


SMEŠTAJ:

Hotel THE STANLEY 4*  se nalazi u centru Atine, na 750m udaljenosti od glavnog trga Omonia. Ovaj luksuzni hotel poseduje  1/2 i 1/3 krevetne sobe. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, grejanje, klima uredjaj, sat TV. Besplatni Wi-Fi. Hotel poseduje i 2 restorana, bar sa panoramskim pogledom na krovu hotela, bazen. CENTAR GRADA

 


CENA ARANŽMANA
 

CENA ARANŽMANA 

Hotel The Stanley 4* – Još 11 slobodnih soba!

149€ 139€ 

Za prijave i uplate avansa  od min. 50€ do 01.12.2018. cena je 129€

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 01.12.2018. cena iznosi 119€USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

 


Aranžman obuhvata:
-Prevoz turističkim visokopodnim autobusima (klima, audio/video, DVD)
-Smeštaj u hotelu The Stanley 4* u centru Atine, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za 1/2 sobu (20 € po osobi za sve vreme boravka)

-Gradsku taksu 3€ po osobi za sve vreme boravka (plaća se na destinaciji)
-Fakultativne izlete i obilaske
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EUNOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

 

PRIJAVI SE