BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE GODINE

MILANO

30.12 – 02.01.2019.

Avio prevoz sa svim taksama / hotel 4* + doručak / transferi / vodič

Milano je drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala), veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u  pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana, utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.


Plan i program puta:

1. dan (30.12.): Beograd – Milano

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u ranim jutarnjim časovima i transfer do aerodroma u Temišvaru. Let do Milana. Po dolasku na aerodrom Bergamo sledi transfer do smeštaja lokalnim prevozom. U zavisnosti od vremena dolaska, slobodno vreme za upoznavanje sa okolinom i obilazak grada. Noćenje.

2. dan (31.12.): Milano

Nakon budjenja, krećemo u šetačku turu, kako bismo se što bolje upoznali gradom kojeg mnogi smatraju prestonicom mode. Prvo ćemo posetiti trg Duomo, na kome se nalazi impozantna Milanska katedrala, jedna od najvećih crkava na svetu, koja potiče iz 14. veka i svakako je glavni simbol grada, sa čijeg se vrha pruža fenomenalan pogled na grad i okolne trgove. U njenoj blizini nalazi se i najstariji shopping centar grada, galerija Vitorio Emanuele, pored koga ćemo proći dok se budemo kretali ka čuvenoj Milanskoj skoli, najpoznatijoj operskoj kući na svetu, otvorene u 18. veku, koja može da ugosti preko 2000 gledalaca. Nakon kraće pauze, nastavljamo dalje ka Piazza Cordusio, trgu koji u večernjim časovima postaje poprište mladih i trgu Mercanti gde ćemo završiti razgledanje i napraviti pauzu za slobodno vreme ispijajući savršeni italijanski espreso. Preporučujemo šetnju čuvenom ulicom Via Montenapoleone. Zagrevanje za doček Nove godine u nekom od mnogobrojnih kafića, a zatim odlazak na neki od trgova gde zajedno sa  Milanezima, tradicionalno, uz koncerte i vatromet, slavimo novu godinu! Srećna Nova godina! Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan (01.01.): Milano – Lugano – jezero Como

Nakon budjenja i doručka slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Lugana i jezera Komo. Lugano je omaleni švajcarski gradić na istoimenom jezeru, okružen Alpima. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Andjela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme za kupovinu suvenira i ispijanje nekog toplog napitka nadomak jezera sa pogledom na Alpe. U dogovoreno vreme polazak za Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao “najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote”. Usputni obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno vreme za uživanje i pravljenje nestvarnih fotki. Polazak za Milano. Sledi repriza nove godine. Noćenje.

 4.dan (02.01.): Milano – Beograd

 Polazak ka aerodromu u dogovoreno vreme. Let do Temišvara i transfer do Beograda. Sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ:

Grand Hotel Duca Di Mantova 4* ili sl.- nalazi se u širem centru Milana. Autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Gradskim prevozom potrebno je oko 30 minuta vožnje do centra grada i trga Duomo. Hotel je moderno opremljen i svaka soba poseduje zasebno kupatilo, LCD TV, besplatan WI-Fi, klimu, radni sto, sef i mini-bar. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto).


FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA

479€ 439€ 

Za prijavu i uplatu avansa do 01.12. od min. 200€ cena je 399€

 Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Transfer na relaciji Beograd-Temišvar-Beograd
-Avio prevoz (Temišvar-Milano-Temišvar) sa uključenim svim taksama

-Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)
-Smeštaj u širem centru Milana u hotelu 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/3 sobama
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in) do 20 kg – 60 eur (podložno promeni)
-Individualne troškove

-Fakultativne izlete i obilaske (Lugano + jezero Komo – 25€) – cena je podložna promeni.
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE