BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MILANO

4 dana/avio

Uskoro novi termini u ponudi!

Milano je  drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala),veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u  pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana,utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Milano

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme ili transfer do nekog od obližnjih aerodroma (Temišvar, Budimpešta..). Let do Milana. Po dolasku na aerodrom Malpensa, sledi transfer do smeštaja. U zavisnosti od vremena dolaska, slobodno vreme za upoznavanje sa okolinom i obilazak grada. Noćenje.

2. dan: Milano

Nakon budjenja, krećemo u šetačku turu, kako bismo se što bolje upoznali gradom kojeg mnogi smatraju prestonicom mode. Prvo ćemo posetiti trg Duomo, na kome se nalazi impozantna Milanska katedrala, jedna od najvećih crkava na svetu, koja potiče iz 14. veka i svakako je glavni simbol grada, sa čijeg se vrha pruža fenomenalan pogled na grad i okolne trgove. U njenoj blizini nalazi se i najstariji shopping centar grada, galerija Vitorio Emanuele, pored koga ćemo proći dok se budemo kretali ka čuvenoj Milanskoj skoli, najpoznatijoj operskoj kući na svetu, otvorene u 18. veku, koja može da ugosti preko 2000 gledalaca. Nakon kraće pauze, nastavljamo dale ka Piazza Cordusio, trgu koji u večernjim časovima postaje poprište mladih i trgu Mercanti gde ćemo završiti razgledanje i napraviti pauzu za slobodno vreme ispijajući savršeni italijanski espreso. Preporučujemo šetnju čuvenom ulicom Via Montenapoleone ili posetu crkvi Santa Maria delle Grazie, u kojoj se nalazi čuvena slika Leonarda Da Vinčijeva –  ’’Poslednja večera’’. Noćenje.

 3. dan: Milano – Verona

 Slobodan dan za istraživanje grada i posetu nekoj od mnogobrojnih znamenitosti, ili fakultativni izlet do Verone, gradu ljubavi, Romea i Julije, prelepe arhitekture. Po dolasku, sledi razgled grada u pratnji vodiča – trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjorija, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Romeova kuća, Julijina kuća… Slobodno vreme do povratka ka Milanu koristimo za predah u nekom od mnogobrojnih restorana i kafića, kupovinu suvenira i degustaciju tradicionalnih italijanskih jela poput paste ili rižota. Povratak u Milano. Slobodno vreme. Noćenje.

 4.dan: Milano – Beograd

 Polazak ka aerodromu u dogovorenu vreme, u zavisnosti od satnice letova. Let do Beograda, Budimpešte, Niša ili Temišvara. Sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


 

CENA ARANŽMANA

 299€

Za uplate od minimum 100€  do 02.09. cena iznosi 249€.

 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899

[/su_box]

SMEŠTAJ:

Hotel Idea Milano San Siro 4* ili sl. nalazi se u širem centru Milana na oko 20 minuta vožnje metroom od centra grada i trga Duomo. Hotel je moderno opremljen i svaka soba poseduje zasebno kupatilo, LCD TV, radni sto i mini bar. Doručak je na bazi švedskog stola i uključen je u cenu aranžmana.

 

Cena aranžmana obuhvata:

– avio prevoz na relaciji Beograd – Milano – Beograd (ili avio prevoz do Milana sa nekog od okolnih aerodroma – Budimpešta, Temišvar, Niš, Sofija) sa svim taksama

– Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)

– smeštaj u hotelu u širem centru Milana na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/3 sobi i 1/4 sobama. Svaka soba ima zasebno kupatilo.

– stručno vodjstvo puta

– razgledanje Milana sa stručnim vodičem

– troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– fakultativne izlete

– doplatu za prtljag (torba za check in) do 20 kg – 60 eur

– doplata za ½ sobu – 10 € po osobi po noći

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika

– hranu

 

PRIJAVI SE