BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

LISABON

5 dana/avio

10.10 – 14.10.2018.

06.03 – 10.03.2019. 


Biser Evrope mestu gde se Atlantik susreće sa rekom Tagus. Obiluje prelepim građevinama svih stilova, a ono što mu daje jedinstveni šarm su njegovi stanovnici, energija i ležerna atmosfera i način života.  Lisabon je kolevka ljubaznosti i opuštenosti –legendarni grad koji ujedinjuje prošlost i sadašnjost. Doživite NEZABORAVNO!

Plan i program puta:

1. dan: Beograd (Budimpešta) – Lisabon

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 2h pre leta ili na dogovorenom mestu i transfer do odlaznog aerodroma (Budimpešta, Temišvar, Sofija, Niš…) Po sletanju, transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan: Lisabon

Krećemo u obilazak Lisabona, šetamo Alfamom, starim mavarskim siromašnim kvartom, koja danas predstavlja živopisnu četvrt isprepletanih uskih ulica i šarenih fasada. Potom se penjemo do Bairo Alta – čuvenog umetničkog i boemskog kvarta, gde posećujemo neki od mnogobrojnih barova i uživamo u mohitu, kaipirinji ili kaipiroški – izbor je vaš 🙂 Noćenje.

3. dan: Lisabon

Slobodan dan  ili odlazak na fakultativni izlet do najzapadnije tačke Evrope – Cabo da Roca. Uživamo u zadivljujućem pogledu na Atlantik i pravimo nestvarne fotografije. U povratku pravimo pauzu u Cascais -u, predivnom, mondenskom letovalištu koje je nekada bilo letnja rezidencija portugalskih kraljeva. Uživamo na plaži, kupamo se i igramo odbojku na pesku. Ukoliko nam vreme dozvoli, posetićemo fantastičan prirodni fenomen Boca da Inferno. Nakon povratka u Lisabon, preporučujemo vam odlazak u neki od restorana gde se sluša Fado muzika. Ovde možete uživati u tradicionalnoj portugalskoj kuhinji i muzici koja je nastala na ulicama Lisabona početkom 19. veka. Noćenje.

4. dan: Lisabon

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo da obavezno iskusite vožnju čuvenim žutim tramvajem 28, obiđete tvrđavu Sv. Đorđa ili da posetite dvorac Belem i jednu od najstarijih lisabonskih poslastičarnica, gde možete probati pastel de nata, slatkiš koji je specijalitet u Lisabonu. Ukoliko želite da upoznate podvodni svet 4 okeana, obiđite drugi najveći akvarijum u Evropi – Lisabonski Oceanarium, odakle se pruža fantastičan pogled na najduži most u Evropi – Vasco da Gama.  Za ljubitelje fudbala tu su čuveni stadioni Benfike i Sportinga. Noćenje.

5. dan: Lisabon – Beograd (Budimpešta)

Pakujemo stvari i imamo slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd ili neki okolni grad i transfer do Beograda. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ:

LISABON:  Smešteni smo u hostelu Hans Brinker ili sl. u  Lisabonu – u širem centru Lisabona. Najbliža stanica metroa udaljena je 250 m od hostela. Metroom se do centra grada stiže za 15 minuta. Sobe su komforne i čiste. Svaka soba poseduje, tuš, wc. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4 (kreveti na sprat). Hostel nudi mogućnost  all-you-can-eat doručka. Hostel je povezan sa strogim centrom Lisabona metroom (10min.) ili šetnjom(25min).


MANGA PROMOCIJA

  599€   549€ 

Za prijave i uplate avansa od min. 100€ cena je 499€

Za prijave i uplate u celosti cena je 449€


USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


 

Cena aranžmana obuhvata:

– avio prevoz na relaciji Beograd – Lisabon – Beograd ili Budimpešta – Lisabon – Budimpešta (ukoliko se leti iz Budimpešte) sa svim taksama

– Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)

– smeštaj u hostelu u širem centru Lisabona na bazi 4 noćenja  u 1/3 sobi i 1/4 sobama. Svaka soba ima zasebno kupatilo.

– transfer aerodrom – hostel – aerodrom lokalnim prevozom

– stručno vođstvo puta

– razgledanje Lisabona sa stručnim vodičem

– troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– fakultativne izlete

– doplatu za prtljag (torba za check in) 

– doplata za ½ sobu – 30eur po osobi 

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika

– hranu 

PRIJAVI SE