BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE GODINE

ISTANBUL

29.12 – 01.01.2019. / PROMOCIJA

Avio prevoz sa svim taksama / 3 noćenja HOTEL 4*/ transfer / vodič

Istanbul - Nova godinaNekadašnja prestonica Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog carstva Istanbul je jedini grad na svetu koji spaja i prostire se na dva kontinenta, mestu gde se susreću zapad i istok, raskršću civilizacija i religija. Istovremeno, nalazi se i na sudaru različitih kultura i uticaja – evropskih i azijskih, što mu je i dalo unikatni šarm. Kroz istoriju nosio je različita imena – Bizantion, Konstantinopolj, Carigrad, Stambol. Tokom svoje bogate prošlosti bio je u više navrata slavljen, paljen, prekrštavan i osvajan. Nakon osnivanja moderne republike Turske, Ankara je proglašena njenim glavnim gradom, ali Istanbul je i dalje ostao njen centar. Grad na sudaru dve civilizacije i religije oduvek, grad koji je ispisao stranice istorije, najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte, centar trgovine i centar sveta više od jednog milenijuma ostaviće na vas utisak kao nijedan drugi. Dobrodošli na vrata Orijenta!


Plan i program puta:

1. dan (29.12.): Beograd – Istanbul

Polazak se aerodroma Nikola Tesla u ranim jutarnjim časovima. Direktan let za Istanbul. Smeštanje u hotel. Nakon kratkotrajnog odmora, krećemo u obilazak dela grada u kome se nalazimo – Aksaraj, Laeli džamija, trg Beyazit. Po završenom razgledanju, preporučujemo odlazak do Kapali čaršije i obilazak tog ogromnog i specifičnog turskog bazara uz obavezno cenkanje pri kupovini. Degustirajte turski fast-food specijalitet kebab i sok od sveže cedjenog nara. Uveče imamo slobodno vreme za istraživanje čari Istanbula uz piće i neizbežnu nargilu u starom gradskom jezgru. Noćenje. 

2. dan (30.12.): Istanbul

Slobodan dan ili vam možemo ponuditi fakultativni obilazak grada: Plava džamija, Aja Sofija, Sultanahmet trg sa starim hipodromom koji je nekada bio središte vizantijskog Konstatinopolja, Topkapi palata. Po završenom razgledanju, sledi slobodno vreme za šoping i kupovinu suvenira. Noćenje.

3. dan (31.12.): Istanbul 

Slobodan dan ili možete sa nama krenuti na plovidbu Bosforom, doživljaj Istanbula koji ne smete propustiti – fakultativno. Dok brodić lagano krstari smenjivaće se pogled na stare džamije i nove četvrti, evropski i azijski deo. Shvatićete zašto je Bosfor jedan od simbola ovog grada i razlog zbog koga je unikatan. Povratak u hotel. Uveče se krećemo ulicama obojenim specifičnim miksom bliskoistočne i evropske kulture. Slobodno vreme za pripremu dočeka najludje noći. Srećna Nova godina!  Noćenje.

4. dan (01.01.): Istanbul – Beograd

Nakon doručka odjavljivanje iz hotela i imamo slobodno vreme do polaska na aerodrom, koje možete iskoristiti za finalni šoping, kupovinu suvenira i uživanje u turskim poslasticama, poput ratluka i baklave. U popodnevnim časovima polazak na aerodrom. Let za Beograd. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ:

Sky Kamer Boutique Hotel 4* ili sl. – nalazi se u centru Istanbula u neposrednoj blizini Grand Bazara. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je oko 100 m od hotela. Gradskim prevozom je potrebno oko 5 minuta vožnje do Aja Sofije i Sultanahmeta.  Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. 


FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

449€ 419€

Za prijavu i uplatu u celosti do popune mesta cena je 399€.

 Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

 


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Istanbul-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Sve transfere po programu putovanja
-3 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 4* u Istanbulu u 1/2 ili 1/3 sobama 
-Troškove organizacije putovanja

-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove 

-Fakultativne izlete i obilaske (razgledanje Istanbula – 50€, vožnja Bosforom – 20€, tursko veče – 45€) – cena su podložne promeni.
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE