BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

ISTANBUL 

4 DANA / avio

23.08. – 26.08.2018.

06.09. – 09.09.2018.

04.10. – 07.10.2018.

21.03. – 24.03.2019.

28.04. – 01.05.2019.

Nekadašnja prestonica triju velikih carstava (Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog) Istanbul je jedini grad na svetu koji spaja i prostire se na dva kontinenta. Istovremeno, nalazi se i na sudaru različitih kultura i uticaja – evropskih i azijskih, što mu je i dalo unikatni šarm. Tokom svoje duge istorije nosio je različita imena – Konstantinopolj, Carigrad, Stambol. Nakon osnivanja moderne republike Turske, Ankara je proglašena njenim glavnim gradom, ali Istanbul je i dalje ostao njen centar. Grad na sudaru dve civilizacije i religije, grad koji je ispisao stranice istorije, najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte, ostaviće na vas utisak kao nijedan drugi. Dobrodošli na vrata Orijenta!


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Istanbul

Polazak se aerodroma Nikola Tesla u ranim jutarnjim časovima. Direktan let za Istanbul. Smeštanje u hotel. Nakon kratkotrajnog odmora, krećemo u obilazak dela grada u kome se nalazimo – Aksaraj, Laeli džamija, trg Beyazit. Po završenom razgledanju, preporučujemo odlazak do Kapali čaršije i obilazak tog ogromnog i specifičnog turskog bazara uz obavezno cenkanje pri kupovini. Degustirajte turski fast-food specijalitet kebab i sok od sveže ceđenog nara. Uveče imamo slobodno vreme za istraživanje čari Istanbula uz piće i neizbežnu nargilu u starom gradskom jezgru. Noćenje. 

2. dan: Istanbul

Slobodan dan ili Vam možemo ponuditi fakultativni obilazak grada: Plava džamija, Aja Sofija, Sultanahmet trg sa starim hipodromom koji je nekada bio središte vizantijskog Konstatinopolja, Topkapi palata, nakon čega sledi prelazak preko Zlatnog roga Galata mostom, trg Taksim  i obilazak Dolmabahče palate, uz pratnju stručnog vodiča. Po završenom razgledanju, sledi slobodno vreme za shopping i kupovinu suvenira. Noćenje.

3. dan: Istanbul 

Slobodan dan ili možete sa nama krenuti na  na plovidbu Bosforomdoživljaj Istanbula koji ne smete propustiti. Dok brodić lagano krstari smenjivaće se pogled na stare džamije i nove četvrti, evropski i azijski deo. Shvatićete zašto je Bosfor jedan od simbola ovog grada i razlog zbog koga je unikatan.  Povratak u hotel. Uveče se krećemo ulicama obojenim specifičnim miksom bliskoistočne i evropske kulture. Preporučujemo izlazak u neki od kafića i barova na Taksimu i uživanje uz tradicionalne turske slatkiše i čaj. Noćenje.

4. dan: Istanbul – Beograd

Vreme do polaska na aerodrom možete iskoristiti za finalni shopping, kupovinu suvenira i uživanje u turskim poslasticama, poput ratluka i baklave. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak na aerodrom. Let za Beograd. Kraj putovanja.


Smeštaj:

Istanbul: Hotel Yuksel 3* ili slično, nalazi se u širem centru Istanbula. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je 250 m od hotela. Gradskim prevozom je potrebno oko 20 minuta vožnje do Plave Džamije, Grand Bazara i Aja Sofije. Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno. Sobe su 1/2 i 1/3  i  svaka soba je moderno opremljena sa zasebnim kupatilom i   TV-om. U blizini hotela nalazi se supermarket i mnoštvo kafea.

 

Hotel se nalazi u širem centru grada u blizini aerodroma. od Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su 1/2, 1/3 krevetne.


CENA ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

 349€

Za prijave i uplate avansa od min. 100€ cena je 329€.

Za prijave i uplate u celosti cena je 299€.

 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

– Povratnu aviokartu Beograd-Istanbul-Beograd sa svim taksama i prtljagom

– sve transfere prema planu i programu puta

– smeštaj u hotelu  3* u Istanbulu na bazi 3 noćenja  u 1/2 sobama i 1/3 sobama. Svaka soba ima zasebno kupatilo.

– stručno vodjstvo puta

– troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– fakultativne izlete

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike koje nisu u sklopu plana i programa puta

– individualne troškove putnika

– hranu 

PRIJAVI SE