BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE GODINE

BRISEL

Opciono – odlazak u AMSTERDAM na DOČEK NOVE 2019.

30.12 – 02.01.2019.

4 dana /avion / hotel+doručak

Brisel,  i pored toga što se doživljava kao grad evropskih institucija i politike, pokazaće vam i mnoge svoje skrivene tajne. Centar Brisela podeljen je na Gornji grad u kome ćete naći mnoštvo muzeja (Muzej lepih umetnosti) i galerija, i Donji grad koji odiše srednjovekovnom atmosferom. Brisel je dvojezični grad, u kome se jednako govore francuski i flamanski, te su zato i natpisi ulica ispisani na oba jezika. Ukoliko ste ljubitelj piva ili čokolade ovo je pravi grad za vas. Svetski poznata belgijska piva, poput Duvela i Chimaya,  još poznatije čokolade, poput Godive i Neuhausa, čekaju na Bvas ili možda vafli sa šlagom… preliveni karamelom? Sve je to originalni ukus ovog čarobnog grada. Za hranu u Belgiji kaže se da ima kvantitet nemačke kuhinje, a kvalitet francuske. Gurmani će ovde uživati, jer ovo je vodeća država u Evropi po broju nagradjivanih restorana u odnosu na broj stanovnika. Dobrodošli u Brisel!


Plan i program puta:

1. dan (30.12.): Beograd – Temišvar – Brisel

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u ranim jutarnjim časovima i transfer do aerodroma u Temišvaru. Let do Brisela (aerodrom Šarloa). Po dolasku na aerodrom i prolaska graničnih formalnosti sledi transfer do smeštaja. U zavisnosti od vremena dolaska a u dogovoru sa vodičem odlazak do centra Brisela i slobodno vreme za upoznavanje sa glavnim gradom Belgije. Noćenje.

2. dan (31.12.): Brisel – Amsterdam

Budimo se i imamo dan rezervisan za upoznavanje Brisela i spremanje za najludju noć ili vam u ranim popodnevnim satima možemo preporučiti odlazak na fakultativni doček Nove godine u AMSTERDAMU. Dan za bežanje od realnosti u holandsku bajku liberalnosti i hedonizma. Dolazak u Amsterdam, panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča. Obilazimo Dam Square, glavni trg na kome se nalaze Kraljevska palata i Nieuwe Kerk, crkva u kojoj se krunisao sadašnji kralj Willem Alexander, zatim Rembrandtplein i Leidseplein, trgove ispunjene kafićima i restoranima, Museumplein na kome se nalaze najpoznatiji muzeji grada-Rijks, Van Gogh i Stedelijk, mnoštvo kanala, galerija, prodavnica čuvenih holandskih sireva… Sledi slobodno vreme za lagano utapanje u amsterdamski film. Barovi, coffeshopovi, muzeji, gomila ljudi na ulicama  i još mnogo toga što samo Amstedam može da ponudi. Doček Nove godine na trgu! Srećna Nova godina! U ranim jutarnjim satima u dogovoreno vreme povratak u smeštaj. Noćenje.

3. dan (01.01.): Brisel – Briž

Slobodan dan za uživanje i samostalno istraživanje Brisela ili odlazak na fakultativni izlet u Briž. Gradić u blizini obale Severnog mora čuven po svojoj fabrici i muzeju čokolade kao i po najboljim pivima u Evropi, a čiji je sam centar grada pod zaštitom UNESCO-a. Bićete oduševljeni njegovom arhitekturom i toplinom, neverovatnim kućama raznih trgovaca, kanalima i kaldrmisanim uličicama. Slikaćemo se ispred Bogorodičine crkve, jednog od simbola grada, obići čuveni zvonik iz 13. veka i gradsku većnicu. U dogovoru sa vodičem možemo organizovati obilazak muzeja. Slobodno vreme do povratka za Brisel. Dolazak u Brisel. Noćenje.

4. dan (02.01.): Brisel – Beograd

Pakujemo stvari i sledi pešačka tura i razgledanje Brisela – fakultativno: Kraljevska palata (rezidencija monarha), katedrala, fontana, Manneken Pis (simbol grada), Grand Place, Atomium i Kraljevski muzej sa delima flamanskih i valonskih majstora. Nakon ture slobodno vreme koristimo za šoping, kupovinu suvenira i belgijskih poslastica. Polazak na aerodrom u popodnevnim časovima. Let za Temišvar i transfer do Beograda. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ:

Hotel NH Brussels Airport 4* ili sl.- moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, flat TV i besplatni wi-fi. Sobe su 1/2. Hotel poseduje bar, bilijar i restoran internacionalne kuhinje. Diegem železnička stanica nalazi se na 50m od hotela i povezuje direktnom linijom hotel sa centrom Brisela-13km. Briselski aerodrom udaljen je od hotela 3km, dok je Charleroi aerodrom udaljen 45km. 

Hotel Ibis Budget ili sl.- nalazi se u širem centru grada u blizini Briselskog aerodroma. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je 100 m od hotela. Diegem železnička stanica nalazi se na 1km od hotela i povezuje direktnom linijom hotel sa centrom Brisela-13km. Briselski aerodrom udaljen je od hotela 3,5km, dok je Charleroi aerodrom udaljen 46km. Svaka soba u hotelu poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Doručak je uključen u cenu aranžmana.


CENA ARANŽMANA - FIRST MINUTE

(Avio prevoz sa svim taksama + Hotel + Transfer + Vodič)

Hotel NH Brussels Airport 4*

 549€ 499€

Za prijavu i uplatu avansa do 03.11. od min. 200€ cena je 469€


Ibis budget Hotel Brussels Airport

 469€ 419€

Za prijavu i uplatu avansa do 03.11. od min. 200€ cena je 389€


USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Transfer na relaciji Beograd -Temišvar- Beograd
-Avio prevoz (Temišvar-Brisel/Charleroi-Temišvar) sa uključenim svim taksama
-Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)
-Sve transfere po programu putovanja
-3 noćenja u širem centru Brisela u odabranom hotelu 
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in) – do 20kg / 60eur (podložno promeni)
-Individualne troškove

-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE