BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BRISEL

4 dana/avio

07.09 – 10.09.2018. 

05.10 – 08.10.2018.

08.11 – 11.11.2018.

07.03 – 10.03.2019.

Brisel,  i pored toga što se doživljava kao grad evropskih institucija i politike, pokazaće vam i mnoge svoje skrivene tajne. Centar Brisela podeljen je na Gornji grad u kome ćete naći mnoštvo muzeja (Muzej lepih umetnosti) i galerija, i Donji grad koji odiše srednjovekovnom atmosferom.Brisel je dvojezični grad, u kome se jednako govore francuski i flamanski, te su zato i natpisi ulica ispisani na oba jezika. Ukoliko ste ljubitelj piva ili čokolade ovo je pravi grad za vas. Svetski poznata belgijska piva, poput Duvela i Chimaya,  još poznatije čokolade, poput Godive i Neuhausa, čekaju na Bvas ili možda vafli sa šlagom… prelivenih karamelom? Sve je to originalni ukus ovog čarobnog grada. Za hranu u Belgiji kaže se da ima kvantitet nemačke kuhinje, a kvalitet francuske. Gurmani će ovde uživati, jer ovo je vodeća država u Evropi po broju nagrađivanih restorana u odnosu na broj stanovnika. Dobrodošli u Brisel.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Brisel

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 2h pre leta ili na dogovorenom mestu i transfer do odlaznog aerodroma (Budimpešta, Temišvar, Sofija, Niš…). Let za Brisel. Po sletanju, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za upoznavanje sa gradom. Noćenje.

2. dan: Brisel

Budimo se i krećemo u obilazak grada. Brisel je nezvanično glavni grad Evropske unije, na čijem se tlu nalaze sedišta Evropske komisije i Saveta Evropske unije, mesto gde možete čuti jednako flamanski i francuski jezik, uživati u neverovatnim čokoladama i slatkišima, vrhunskim  pivima i specijalitetima iz belgijske nacionalne kuhinje. Pešačkom turom ćemo razgledati centralne atrakcije grada: Kraljevska palata (rezidencija monarha), katedrala,  Manneken Pis (simbol grada), Grand Place  i Kraljevski muzej sa delima flamanskih i valonskih majstora. Slobodno popodne u Briselu. U dogovoru sa vodičem možemo posetiti jedan od najvećih barova u Briselu sa više od 200 vrsta piva. Noćenje.

3. dan: Brisel-Briž

Slobodan dan za uživanje i samostalno istraživanje Brisela ili odlazak na fakultativni izlet u Briž. Gradić u blizini obale Severnog mora čuven po svojoj fabrici i muzeju čokolade kao i po najboljim pivima u Evropi, a čiji je sam centar grada pod zaštitom UNESCO-a. Bićete oduševljeni njegovom arhitekturom i toplinom, neverovatnim kućama raznih trgovaca, kanalima i kaldrmisanim uličicama. Slikaćemo se ispred Bogorodične crkve, jednog od simbola grada, obići čuveni zvonik iz 13. veka i gradsku većnicu. U dogovoru sa vodičem možemo organizovati obilazak muzeja. Slobodno vreme do povratka za Brisel. Dolazak u Brisel. Preporučujemo odlazak u neki od mnogobrojnih restorana. gde možete probati tradicionalni belgijski specijalitet – Moules-frites (dagnje sa pomfritom). Noćenje.

4. dan: Brisel-Beograd

Pakujemo stvari i u zavisnosti od vremena leta ostatak slobodnog vremena koristimo za shoppping, kupovinu suvenira i belgijskih poslastica. U dogovoreno vreme, polazak na aerodrom. Let za Beograd ili neki okolni grad i transfer do Beograda. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ:

Hotel Ibis Budget 2+ superior. Hotel se nalazi u širem centru grada u blizini aerodroma. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je 100 m od hotela. Gradskim prevozom je potrebno oko 20 minuta vožnje do strogog centra grada. od Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne.


 

CENA ARANŽMANA
 

 399€ 319€ 

Za prijave i uplate avansa od min. 100€ cena je 299€

Za prijave i uplate u celosti cena je 259€


USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžmana obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd – Brisel – Beograd) ili transfer i avio prevoz do drugog aerodroma(Budimpešta, Temišvar, Sofija…)
-Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)
-Sve transfere po programu putovanja
-Smeštaj u hotelu u širem centru Brisela na bazi 3 noćenja  u 1/3 sobi. Svaka soba ima zasebno kupatilo.
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– fakultativne izlete

– doplatu za prtljag (torba za check in) – do 20kg -60eur

– doplata za ½ sobu – 30eur po osobi 

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika

– hranu 

PRIJAVI SE