BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BERLIN

4 dana /avio

05.04 – 08.04.2018.

03.05 – 06.05.2018.

09.08 – 12.08.2018.

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke i drugi je po veličini u Evropskoj uniji posle Londona . Čuven je po svojoj arhitekturi, burnoj istoriji, Rajhu, filmskom festivalu, bogatoj kulturi ali i opasno dobrom provodu…neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja.Grad koji budi želju za eksperimentisanjem, burnim noćnim provodom, za uživanjem u kulturnom bogatstvu i provokativnom ukusu alternativnog života.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Berlin

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla ili na dogovorenom mestu i transfer do odlaznog aerodroma (Budimpešta, Temišvar, Sofija, Niš…) Let do Berlina, transfer do smeštaja. Nakon kratkotrajnog odmora, sledi upoznavanje sa centrom grada – Alexanderplatz, Brandenburška kapija, Friedrichstrasse, Unter der Linden (poznata ulica koja vodi od pređašnjeg središta Istočnog Berlina prema Brandenburškim vratima)… Po završenom razgledanju, slobodno vreme za istraživanje i šetnju jednim od najlepših delova grada – Kreuzberg-om, prepunom kafića, barova i restorana nemačke i svetske kuhinje. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: Berlin

Nakon budjenja, nastavljamo sa obilaskom Berlina. Odlazimo do East Side galery i upoznajemo se sa ostacima Berlinskog zida, sada išaranog mnogobrojnim grafitima, nezaobilaznim delom grada. Po završenom razgledanju, nastavljamo ka Bundestagu, zgradi parlamenta, jednoj od najimpozantnijih gradjevina Berlina, dok slušamo o istoriji Nemačke i Berlina. Krećemo se dalje ka Charlie Checkopint-u, mestu koje je služilo kao prelaz iz Istočnog u Zapadni Berlin tokom II svetskog rata, preko Potsdamer platz-a i Tiergarten parka, sve do stanice ZOO, iz čuvene autobiografske knjige Christiane F. , koja opisuje svoj život i borbu sa narkoticima tokom sedamdesetih godina 20. veka u tadašnjem Zapadnom Berlinu. Slobodno vreme za šetnju i shopping u ulici Kurfurstendam, najpoznatijom trgovačkom ulicom prepunom brojnih radnji i restorana. U večernjim časovima preporučujemo odlazak u neki od mnogobrojnih berlinskih klubova, gde se možete uveriti zašto noćni život u ovom gradu važi za najbolji u Evropi. Noćenje.

 3. dan: Berlin – Potsdam

Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Potsdam, prestonicu nemačke savezne države Brandenburg. Potsdam leži na reci Hafel, 26km jugozapadno od Berlina i izdvaja se po velikom istorijskom i kulturnom bogatstvu. Obilazak grada uz pratnju vodiča – Crkva Sv. Nikole, Holandska četvrt, Aleksandrovka, zamak Cecilienhof, park Sanssouci površine 287 hektara svrstava se u najlepše i najveće palatne komplekse Evrope, palate Fredriha Velikog i Flimpark Babelsberg… Slobodno vreme za individualna razgledanja i shopping. Nakon obilaska Potsdama vraćamo se u Berlin, gde ostatak vremena provodimo uživajući pored reke ili nekom od mnogobrojnih pabova. Noćenje.

4. dan: Berlin – Beograd

Nakon check out-a, u zavisnosti od satnice letova, ostatak slobodnog vremena koristimo za shopping, kupovinu suvenira i individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak na aerodrom. Povratak za Srbiju ili na neki od okolnih aerodroma nakon čega sledi transfer do Beograda, gde sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


CENA ARANŽMANA

FIRST MINUTE –  349€

Za uplate od minimum 100€  do 17.02. cena iznosi 299€. 

 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

[/su_box]


Smeštaj:

Hotel Comfort Lihtenberg 3* ili sl. nalazi se u širem centru Berlina na 20 minuta vožnje tramvajem do trga AlexanderPlatz. Hotel poseduje mederno opremljene sobe i restoran nemačke i internacionalne kuhinje. Sve sobe u hotelu  imaju sopstveno kupatilo sa WC, tuš kabinu, sat TV. Wi-Fi je  dostupan u svim delovima hotela.  Sobe su 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 krevetne.

 

Cena aranžmana obuhvata:

– avio prevoz na relaciji Beograd – Berlin – Beograd (ili avio prevoz do Berlina sa nekog od okolnih aerodroma – Budimpešta, Temišvar, Niš, Sofija) sa svim taksama

– Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)

– smeštaj u hostelu u Berlin na bazi 3 noćenja  u 1/3 sobi i 1/4 sobama. Svaka soba ima zasebno kupatilo.

– stručno vodjstvo puta

– razgledanje Berlin sa stručnim vodičem

– troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– fakultativne izlete

– doplatu za prtljag (torba za check in) do 20 kg – 60 eur

– doplata za ½ sobu – 10 € po osobi po noći

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika

– hranu

PRIJAVI SE