BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BARSELONA

5 dana/avio

Uskoro novi termini u ponudi!

BARCELONA, SPAIN - JULY 19: Ceramic mosaic Park Guell on July 19, 2013 in Barcelona, Spain. Park Gue

Barcelona – Drugi po veličini i broju stanovnika u Španiji, nesumnjivo je jedan od najlepših i najromantičnijih gradova Evrope .Grad u kome su dočekivali Kolumba sa njegovih putovanja, prepoznatljive bajkovite arhitekture Antonia Gaudija, osvaja svojom ležernošću i lepotom, brojnim kafićima, prodavnicama, pijacama izmedju starih gotskih gradjevina i svedoči o bogatstvu i moći Katalonije.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Barselona                      

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla ili na dogovorenom mestu i transfer do odlaznog aerodroma (Budimpešta, Temišvar, Sofija, Niš…) Leto do Barselone,  transfer do smeštaja. Ulazak u smeštaj posle 15h. Večernji odlazak (lokalni prevoz) do centra Barselone – trg Katalunja  srce Barse, čuvena istorijska Gotska četvrt sa jednom od najpoznatijih, najinteresantnijih i najšarenijih pešačkih zona na čitavom svetu – La Rambla. Uživanje u jedinstvenom duhu prestonice španske Katalonije, mesta velikih kontrasta, ponosnih Katalonaca, doseljenika iz svih delova sveta, umetnika… Barselona pleni svojim šarmom već na prvom koraku. Povratak u smeštaj. Noćenje.

2. dan: Barselona

Dan namenjen za barselonsku Grand Turu (fakultativno): metroom odlazimo do crkve Sagrada Familia – najčuvenije delo poznatog katalonskog arhitekte Antonia Gaudia i ultimativni simbol grada: razgledanje spoljašnjih fasada koje obiluju neobičnim skulpturama, biblijskim prizorima i bogatom plastikom koja imitira prirodne oblike u kombinaciji sa trenkadizom po kome je arhitekta bio poznat. Odlazak do Trijumfalnog luka i obilazak monumentalnog parka Citadela, jednog od najlepših u gradu, čuvenom po EXPO-u iz 1888, velikoj fontani i Prirodnjačkom muzeju. Odlazak do jedne od njalepših gotičkih crkvi u gradu – Santa Maria Del Mar, prolazimo kroz delove stare Barselone – El Born i La Riberu sve do najpoznatije građevine katalonskog modernizma: palate Katalonske Muzike čija jedinstvena arhitektura pleni neverovatnom ritmikom fasade i mnoštvom neobičnih oblika. Nastavljamo naš obilazak preko Trga Urkinaona odakle metroom dolazimo do čuvene Plaza Espana – monumenzalni kružni tok sa alegorijom ujedinjene Španije iz doba drugog barselonskog EXPO-a (1929.) – panoramsko razgledanje sa vrha nove Koride sa koje se pruža pogled na poznato brdo Monžuik. Odlazimo do Magičnih fontana i palate Nacionalnog muzeja Katalonije. Našu turu završavamo na vrhu Monžuika, u Olimpijskom kompleksu iz 1992. godine. Povratak u centar grada i slobodnan ostatak dana. Noćenje.

3. dan: Tarahona i Sićes

Slobodan dan u Barsi ili fakultativna poseta Tarahoni i Sićes-u. Tarahona predstavlja jednu od prestonica Rimskog carstva dok je Sićes malo mondensko mesto na obali sunčane španske Costa Dourade poznatije kao Zlatna obala. Lokalnim vozom odlazimo do Tarahone – posećujemo Stari grad, koji je pod zaštitom UNESCO-a, rimske iskopine, Katedralu iz kasnog romaničkog perioda, mnoštvo autentičnih, uzanih uličica, razgledamo pravu Kataloniju, u ovom nekada najvažnijem gradu rimske provincije Iberije, koju je na kratko Oktavijan Avgust proglasio prestonicom čitavog Carstva. Spektakularna panorama nad rimskim amfiteatrom i šetnja Ramblom, u kojoj uvek vlada festivalska atmosfera. Predah i slobodno vreme za individualno razgledanje grada. U dogovorano vreme polazak za Sićes po dogovoru. Obilazak starog sela, autentičnog katalonskog duha, sa lepom seoskom crkvom, opštinom i građevinama iz 18. i 19. veka, uzanim uličicama i belo krečenim fasadama, sa mnoštvom neobičnih pločica na zidovima. Slobodno vreme na jednoj od najpoznatijih plaža u čitavoj severnoj Španiji, omiljenoj od strane Barselonaca i svih njihovih gostiju. Sićes je jedno od najposećenijih mondenskih mestašaca na španskoj obali, a poznat je i kao grad liberalnog duha, sve od hipi doba pa do današnjih dana, u kome su dobrodošli posetioci iz celog Sveta. ;esto za sjajan chillout kraj zlatnog Mediterana. Povratak u Barselonu u dogovoreno vreme. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Barselona

Slobodan dan u Katalonskoj prestonici tokom kojeg možemo fakultativno posetiti poznati park Guelj (zakazivanje unapred), Camp Nou – prestonicu španskog fudbala i sedište FC Barcelona hram za ljubitelje fudbala i nezaobilazna stanica na našoj poseti Barsi, barselonski akvarijum – jedan on najvećih u Evropi, sa mnoštvom interesantnih životinja iz morskih dubina, pingvinima i velikim bazenom sa ajkulama, koji će vam izmamiti strah i oduševljenje ovim fascinantnim životinjama. Predlažemo i posetu Barseloneti – poznata četvrt pored plaže, sjajni restorani i barovi, lokalni specijaliteti, španska paelja, sangrija… – iznajmite bicikl i provozajte se po celom gradu, posetite planinu Tibidabo i njen čuveni zabavni park, ili uživanje u najboljem šopingu u Španiji u nekom od mnogobrtojnih šoping centara. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: Barselona – Beograd

Odjavljivanje iz hostela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let do Beograda ili nekog od okolnih aerodroma (Budimpešta, Temišvar, Sofija, Niš…). Transfer do Beograda (samo u slučaju sletanja na neki od aerodroma van Beograda). S osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


CENA ARANŽMANA

450€ 

Za uplate od minimum 100€  do 02.09. cena iznosi 399€.

 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899


SMEŠTAJ: Smešteni smo u hotelu Travelodge Hospitalitet *** u širem centru Barselone  u 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba ima svoje kupatilo.  Autobuska stanica nalazi se na 500 metara od hotela (autobusom treba 15 min do centra). Hotel poseduje restoran, besplatan wi-fi internet koji je dostupan gostima u javnim delovima hotela, travel shop, Luggage room, mašina (aparat) za hranu i piće….


 

Cena aranžmana obuhvata:

– avio prevoz na relaciji Beograd – Barselona – Beograd (ili avio prevoz do Barselone sa nekog od okolnih aerodroma – Budimpešta, Temišvar, Niš, Sofija) sa svim taksama

– smeštaj u hostelu u Barselonu na bazi 4 noćenja  u 1/3 sobi i 1/4 sobama. Svaka soba ima zasebno kupatilo.

– Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)

– sve transfere prema planu i programu puta

– stručno vodjstvo puta

– troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– fakultativne izlete

– doplatu za prtljag (torba za check in) do 20 kg – 60 eur

– doplata za ½ sobu – 10 € po osobi po noći

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika

– hranu

PRIJAVI SE