BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

Ostrvo Puket

Kraljevina Tajland predstavlja neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota, budističkih hramova, fascinantne istorije, čuvenog gostoprimstva i upečatljive kuhinje. Ova egzotična zemlja je iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak. Uvodni koraci su, najčešće, u Bangkoku, modernoj prestonici internacionalnog senzibiliteta, protkanom budizmom. Na vrhu krune, Kraljevine Tajland, nalaze se mistične planine i provincija Chiang Mai, boemski centar zemlje, gde radoznali posetioci mogu u jedinstvenom ambijentu pohađati kurseve kuvanja i učiti Tajlandski jezik. Na severu je provincija Mae Hong Son, okružena visokim planinskim vencima i vrhovima prekrivenim maglom. Spuštajući se obalom koja se pruža duž 3219km, nižu se ostrva sa visokim palmama koje se nadvijaju nad sedefastim peskom. Plaže su zadivljujuće i hedonističke, a ostrva rasuta u Andamanskom moru i Tajlandskom zalivu. Najznatiželjniji će se uputiti na severoistok zemlje, gde će zaći duboko u tajlandsku dušu, pokušavajući da se naviknu na začinjenu hranu koja prži usta, kao i zanimljiv tonalni jezik..

Bangkok je poznat širom sveta po svojim haotičnim, prepunim ulicama, niskim cenama, divljim noćnim životom, i ogromnim gužvama u saobraćaju. Mnogi putnici imaju podeljena misljenja o njemu, ili im se svidja ili ne. Ovaj grad polako pokazuje sve svoje čari onome ko odvoji malo više vremena da ga upozna. Shvatićete da ovaj, na prvi pogled ružan grad, krije mnogo očaravajuće lepote u sebi i  videćete da ovo nije grad samo za avanturu i adrenalin, već za društvo, hranu, piće i uživanje u životu.

Puket –  živopisan i kosmopolitski, kao stvoren je za prave hedoniste, predstavlja jednu od najčuvenijih svetskih destinacija. Najveća prednost Puketa je ta što ovo ostrvo nikada ne spava i što Vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno. Mi vam predlažemo da sa nama uživate u plažama i aktivnostima koje će vam odmor učiniti savršenim. Prvi predlog je Phang Nga Bay koji se nalazi na severoistoku ostrva. Dan proveden tamo biće vam jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Litice i vertikalne stene u smaragdnoj vodi oduzeće vam dah i definitivno vas naterati na razmišljanje. James Bond ostrva i Koh Panyee su najpoznatije tačke ovog zaliva. Obavezna je fakultativna poseta starom gradu Phuket gde možete uživati u mešavini kineske i kolonijalne arhitekture prošarane sa zanimljivim fanky prodavnicama i restoranima tradicionalne i internacionalne kuhinje. U starom gradu Puket očekujte neočekivano i obavezno ponesite kameru.

Noćni život na Bangla road-u je nešto što nikako ne smete propustiti kad ste na Puketu. Egzotične devojke i mnoštvo klubova i uličnih prodavaca dobijaju potpuno novo lice u večernjim satima. Najbolji provod na Puketu upravo se odigrava ovde. Sve što vam je potrebno za Bangla road kako bi ste se dobro zabavili je osmeh… i možete da uplovite u uličnu feštu.

Phuket je idealan kao polazna tačka ka Phi Phi ostrvu gde je sniman film Plaža. Nestvarni zaliv i tirkizna boja mora Maya Bay-a ostaviće vas bez teksta. Napravite fantastične fotografije ovog zaliva kao uspomenu za ceo život.

Na Phuketu postoji veliki broj View pointa sa kojih se kao na razglednici vide najlepše plaže. Nakon fotografisanja zajedno se spuštamo do plaža i nastavljamo dan u ležernom stilu – naočare za sunce, kupaći, šareni kokteli.

Jednostavno spremite se na neverovatan doživljaj prirode, uživanje u  masažama i egzotičnim ukusima, ali i za ozbiljan noćni provod!

Tajland