HEDONIZAM JAČA ORGANIZAM! 


~Promocija~
Povodom 17. rodjendana MangaTrip-a!
Egzotične destinacije naš su zaštitni znak! Za nas granice ne postoje, jer živimo svoje snove!


Na osnovu zahteva i molbi Manga putnika, rodjendanska promocija se produžava do 09.06.2023.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta! Rezervacijom/prijavom u toku promo perioda osigurajte Vaše mesto na željenom putovanju po najpovoljnijoj ceni i iskoristite brojne pogodnosti rodjendanske promocije uz dodatne popuste na samoj destinaciji! 

 

Period promocije: od 01.05.2023. do 09.06.2023.
Period putovanja: od 09.06.2023. do 04.03.2024.


AVANTURE & PUTOVANJA 

~ MangaTrip avanture & putovanja ~

Krenite na pešačenje Nepalom, zemljom medju oblacima, okruženoj Himalajima ili u obilazak Svete doline Urubamba i izgubljenog grada Inka – MACHU PICCHU i jezero Titikaka u Peru-u ili pak u Indiju – svet pun zvukova, boja i mirisa, zemlju čuda, mistike i duhovnosti, zemlju začina i večite misterije… Vijetnam i Kambodžu, bisere Indokine i upijajte nestvarne zalaske i izlaske sunca u najvećem religijskom kompleksu na svetu – ANGKOR WAT ili se odlučite za prelepi Tajland, Brazil, Meksiko, Kubu, Filipine, Bali…. Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


MAJ 2023.

JUN 2023.

JUL 2023.

AVGUST 2023.

SEPTEMBAR 2023.

OKTOBAR 2023.

NOVEMBAR 2023.

DECEMBAR 2023.

NOVA GODINA 2023.

JANUAR 2024.

FEBRUAR 2024.

MART 2024.


USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


* Postoji mogućnost da za odredjene objavljene ponude, a u zavisnosti od sezone i uslova ino partnera, visina avansne uplate prilikom prijave bude viša u odnosu na onu na koju se i primenjuju uslovi i pravila promocije. 


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da se osigurate:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije

5. Svi programi prilagodjeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rsBogato iskustvo, poznavanje destinacija i tržišta na kojima poslujemo, dugogodišnji partneri i saradnici sa jedne, zatim profesionalnost i posvećenost kao i neizmerna ljubav svakog člana tima pri kreiranju i realizaciji svakog Manga projekta i putovanja sa druge strane, faktori su prepoznati od strane velikog broja putnika iz zemlje i regiona čije poverenje opravdavamo iz godine u godinu. Nezaboravni zajednički momenti i iskreni osmesi urezuju se godinama kao inicijali u MangaTrip priču. Od nas možete očekivati minimum ispunjenje obećanja, iako su naši ciljevi postavljeni daleko iznad.