Beograd, Bul. Kralja Aleksandra 112, Tel. 011-344-10-16 Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. 021-300-68-99 office@mangatrip.rs

Budimpešta – Beč

4 dana autobusom

11.03 – 14.03.2016.

28.04 – 01.05.2016.

Budimpesta manga trip

BUDIMPEŠTA “Kraljica Dunava”, prepuna kulture koja osvaja i zavodi, zgrade, mostovi i bulevari koji odišu romantikom i specifični mađarski ukus u kafićima I tavernama(čardama) Vaci ulice. Posebne atrakcije predstavljaju Stari grad Budim sa kaldrmisanim ulicama i malim živopisnim kućama, neponovljiva vožnja brodićem po Dunavu i kupanje u nekom od turskih kupatila.

BEČ je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Sa oko 1.690.000 stanovnika(2,4 miliona na širem području grada) Beč je 10. najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno središte. Grad leži na Dunavu u najistočnijem delu Austrije nedaleko od granice sa Slovačkom, Mađarskom i Češkom, na raskršću putnih pravaca sever-jug, povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok, povezujući zapadnu Evropu sa Balkanom i dalje Azijom.

Plan i program putovanja:

1. dan: Beograd – Budimpešta

Polazak autobusa sa parkinga ispred OTC Buvljak u 23h.Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku uz usputne pauze.

2. dan: Beč – Pandorf – Budimpešta 

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Parlament, Belvedere, Katedrala, Carska palata, Rathaus, Univerzitet, Karlova crkva, Mocartova kuća, Opera, Volsgarten… Slobodno vreme do polaska autobusa prema Pandorfu oko 14h. Parndorf outlet, trgovinski centar, na preko 37000 m2, 150 radnji, sa preko 600 brendiranih artikala, dečije, muške i ženske konfekcije, sportske obuće, torbi, igračaka i još mnogo mnogo toga, sa popustom i do 75%. Pandorf je mnogo više od običnog šoping centra. To je mesto gde se možete opustiti, šetati i uz prijatnu atmosferu pronaći ponešto za svakog člana vaše porodice. Nakon šopinga polazak za Budimpeštu u dogovoreno vreme oko 18 h. Dolazak u Budimpeštu oko 21h. Smeštaj u hotel. Slobodno veče.  Noćenje.

Budimpesta Manga

3. dan: Budimpešta

Nakon doručka napuštamo hotel i krećemo u panoramski obilazak grada koji još nazivaju i Biserom Dunava i Kraljicom mostova. Odlazak na Trg Heroja. Obilazak spomenika Milenijum, Arhitektonskog kompleksa sa dvorcem vojvode Hunjadija, parka Ligetvaroš i spomenika Anonimus.  Odlazak do nekadašnjeg kraljevskog grada i prestonice,Budima. Razgledanje trga Svetog Trojstva, crkve Mateje Korvina, Ribarskog utvrđenja i Kraljevske palate. Panoramsko razgledanje gradske centralne zone: Gelert brdo, utvrđenje Citadela, spomenik Slobode, zgrada peštanske Opere, zgrada mađarskog Parlamenta, Bazileka sv. Ištvana… Posle obilaska slobodno vreme za novogodišnji šoping, šetnju i obilazak galerija i muzeja ili vam možemo ponuditi fakultativni odlazak do akvarijuma i okeanarijuma, u čijem kompleksu se nalazi i veliki tržni centar Campona gde se možete opremiti od glave do pete za male pare i gde ćete biti okruženi najpopularnijim svatskim brendovima za vreme zimskih rasprodaja. Fakultativni odlazak na krstarenje brodom po Dunavu. Čućete neverovatne priče o nastanku grada i o intrigama koje su se dešavale u palatama i dvorovima.  Nakon razgleda sastanak grupe u centru Budimpešte i polazak za Beograd oko 22h. Noćna vožnja …

4. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska oko 7h.


Smeštaj: Smešteni smo u hotelu Fortuna 3* ili sl koji se nalazi u širem centru grada, na liniji metroa i gradskog prevoza. Svaka soba ima kupatilo (wc,tuš), TV i telefon. Hotel je moderno opremljen i dobro je povezan sa gradom. Sobe su 1/2 i 1/3 krevetne.


FIRST MINUTE CENA:

 79

Nakon 05.03.2016. cena se uvećava za 20 eur.

Za studente uz index i uplate u celosti do 05.03. cena iznosi 69€.

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa.

 


Aranžman obuhvata:

  • Prevoz turističkim autobusom (tv, audio i video oprema, klima…) na navedenim relacijama
  • Smeštaj u hotelu Fortuna 3* u trokrevetnim sobama (1 noćenje + doručak – kontinentalni)
  • Organizaciju i
  • stručno vođenje puta

Aranžman ne obuhvata:

  • Fakultativne izlete
  • doplata za 1/2 sobu od 10 € po osobi
  • Zdravstveno osiguranje (5 eura)
  • Individualne troškove

 

 

PRIJAVI SE